Miradesfest
JAVIER
GARCÍA RAFFI
SARA
BONDÍA JORGE
JORGE
CLIMENT LLOPIS
MARÍA
TORRENT BENAVENT
INMACULADA FUENTES DURÁ
MAYTE
ÁLVAREZ VILA
ALFRED
RAMOS GONZÁLEZ

AFEM Torrent nomenarà diverses persones de l’Associació perquè valoren i realitzen la proposta de curtmetratge que millor mostra la filosofia d’actuació compartida per l’associació, a rebre el Premi Esment AFEM Torrent.

JAVIER
GARCÍA RAFFI

Veure mès

Doctor en Filosofia, va ser professor associat de la Universitat de València. Guionista de cinema, assagista i escriptor. Entre les seues obres estan diversos articles i llibres que connecten la filosofia i el cinema. És coautor dels llibres Primum videre, deinde philosophari. Una història de la filosofia a través del cinema i de Cinema i Filosofia (premi Maria Ibars). Ha investigat la imatge de la bogeria al cinema, és coautor dels llibres Bogeries de Cinema i Psiquiatres de cel·luloide. Com a guionista va intervindre en l’equip de guió del documental Les Ales de la Vida (Toni Canet 2008) que va ser Primer Premi Millor Documental de la 51 Setmana Internacional de Cinema de Valladolid. En el terreny de la ficció ha publicat la novel·la La conjura de l’estrela roja.

Veure més

Apasionada de la comunicación y el arte en todos sus formatos. Licenciada en Periodismo por la Universidad CEU Cardenal Herrera. Durante su estancia en la universidad le concedieron una beca de colaboración en el Aula MAC´S y a partir de ahí comenzó a formarse como diseñadora gráfica. Sus primeros pasos en el mundo de la comunicación fueron como operadora de cámara. Desde 2015 es la Responsable de Comunicación en la Federació Salut Mental Comunitat Valenciana. Actualmente también forma parte del Grupo de Trabajo de Prevención del Suicidio y Atención a la Salud Mental de l’Ajuntament de la Ciutat de València.
JORGE
CLIMENT LLOPIS

Veure més

Licenciat en Psicologìa per la Universitat de València.  President de la Associació per al suport i inclusió psicosocial de persones amb problemes de salut mental AFEM Torrent. Guionista y director de curtmetratges presentats en diversos festivales de cinema. 

MARÍA
TORRENT BENAVENT

Veure més

Script Audiovisual. La meva feina es desenvolupa en el camp de la ficció cinematogràfica bàsicament com a Script, tot i que he fet d’ajudant de direcció i realitzadora. Juan Diego Botto, Rodrigo Cortés, Mar Targarona, Jim Loach, Ramon Salazar, Patricia Ferreira, Maria Ripoll, Óscar Áibar, Cesc Gay, Silvia Quer, André Cruz, Dácil Pérez, Juan Luis Iborra, Juanjo Gimenez, són alguns dels directors amb els quals he treballat. SERIES TV, Paraíso II, L’última nit del Karaoke, Todos mienten, Amor de madre, Foodie Love, Días de navidad, Mira lo que has hecho, Se quien Eres, Benvinguts a la Família, Merlí, Cites, Polseres Vermelles, La sagrada Familia, Pelotas, La memòria dels cargols. This s Opera per a TVE.

INMACULADA
FUENTES DURÁ

Veure més

Doctora en psicología, profesora de la facultad de psicología y logopedia de la Universitat de València. Su docencia en postgrado, tanto en el master de intervención psicológica en ámbitos sociales como en el master en psicología general sanitaria, está vinculada a la rehabilitación y recuperación de los problemas graves en salud mental. Ha realizado diversas publicaciones de su investigación en este campo incluyendo en los últimos años el estudio del estigma social o público asociado a estas dificultades.

MAYTE
ÁLVAREZ VILA

Veure més

Miembro y representante de la AEN-PV en el jurado de Mirades Fest. Psicóloga Clinica, en la actualidad ejerce su trabajo en el área de salud mental del Hospital Pare Jofré atendiendo a personas con diagnóstico de trastorno mental grave. En su labor asistencial utiliza el cine como herramienta terapéutica para favorecer el conocimiento de “otras realidades” y el desarrollo del pensamiento crítico. Participa a(fe)activamente en la lucha contra las actitudes estigmatizares y la discriminación de personas con problemas de salud mental. Promueve la realización de actividades en espacios comunitarios para favorecer la salud mental y física y combatir el estigma asociado a las enfermedades mentales.
Observadora por vocación, creo que contemplar el mundo no nos hace sabios, por eso cada día se plantea… ¿intentamos cambiar algo?
 

ALFRED
RAMOS GONZÁLEZ

Veure més

Durant els anys setanta va formar part del cinema independent valencià i, al costat de Joan Vergara, va escriure i va dirigir els curtmetratges Terres d’arròs (1972) i Carles Salvador: Elogi d’un xiprer (1979). És també coautor del guió del documental València: Un passeig en el temps, produït en 1989 per l’Ajuntament de València.2​3​. Ha escrit al voltant de quatre-cents articles en publicacions com Papers de l’Horta, Que i on, Levante-EMV, El Punt, El Temps, Mètode i la revista Saó, de la qual és membre del consell de redacció i responsable de la secció de cinema.